18/12 OUTFIT


AUSTIN MAHONE IN MY ♥

TJABBA!
 

Sitter just nu i min soff-säng och kollar runt lite på datorn och lyssnar på Austin Mahone! Han är jätte bra och skit snygg. Men men, tänkte göra bloggen lite juligare så ska fixa det nu. 

CHRISTMAS FEELING!

HEJ!
 

Har inte hunnit blogga på länge tyvärr men jag ska berätta om min helg ;)
Fredag: Vår klass fixade ett disco för dom som går i 4:an till 8:an så jag var där och dansa typ!
Lördag: Först gjorde jag och mamma knäck och fixade lite för julen. Sen tittade jag när mitt lag spelade match (Är förkyld så fick inte va med) När vi kom hem gjorde jag marsipan figurer och Mozartkulor!
Söndag: Kl.10 var jag i kyrkan på gudstjänst (ska gå på 12 gudstjänster innan jag konfimerar mig) Efter det skulle jag spela match men mådde jätte dåligt efter det så jag vilade lite innan jag var tvungen att städa, för vi hade mini jul med Maria, Gergö, Helena och Daniel. Jätte mysigt.
Nu ska jag snart på träningen så hörs!

XFACTOR

HELLU!
 

Jag hann tyvärr inte blogga igår för först skulle jag skynda mig till skolan och ha engelska prov sen åkte vi skridskor en mil! Sen när jag kom hem gjorde jag mig iordning för min klass skulle göra mat till föräldrarna och titta på XFactor! Det var jätte kul men jag glömde tyvärr kameran:( Nu sak jag till Ida och åka pulka, haha man blir aldrig för gammal för det! 
Gårdagens outfit och hår stile

I HAVE ALWAYS BEEN IN♥

GODMORGON!
 

Sitter vid datorn nu (Nähä?) Vi börja 10:00 idag så det är chill! Idag blir det träning och plugg för vi har engelska prov imon! Måste göra mig iordning nu, ha de! ♥

6/12 OUTFIT


PANNKAKOR

HEJSAN!
 

Ikväll var riktigt sökn, mamma och pappa är på jul-bord så jag har bara pluggat, tittat på gossipgirl och ätit pannkakor med glass!
Oj, klockn är redan halv ellva den var ju tio precis!! Aja nu ska jag göra mig iordning sen blir det ett sista avsnitt av gossip girl!!!!

CHRISTMAS


KÄLLA: WWW.WEHEARTIT.COM

IN THA SCHOOL

Nu är jag i skolan och ska ha NO, ikväll ska mamma och pappa ut så då blir det FF!!


5/12 OUTFIT


I HEARD IT ON THE RADIO

GODMORGON! 
 

Sitter och lysnar på Ross Lynch och ska snart gå till skolan. Vi börjar 8.15 så det e gööööttt!! Idag ska jag träna och typ inget mer!

4/12 OUTFIT


DECEMBER!

HEJ!
 

Sorry för att jag inte har bloggat men det har vart så mycket, här är lite som har hänt under tiden:
Vi har haft TUSEN prov! Jag, Lisa, mamma och pappa har vart på Ullared, ska visa lite av det jag köpt sen. Vi har spelat matcher och vunnit 4/6 tror jag det är.Jag, Lisa, Maria och Mikaela har tittat på "Breaking Dawn part 2" den var jätte bra! Vi har haft "Konfa träff"! Vi hade "Sunedagen" i torsdags, då har man på sig kläder som kommer/ser ut som 60-70-tals kläder! Jag, mamma och Maria har shoppat och jag och mamma har bakat pepparkakor!