Vi är lite konstiga ja

www.nattsad.se/lisa%20eleonora


WAKE UP!

GODMORGON!
 

Har alla sovit gött? Det har jag tills mamma väckte mig...hon var tvungen att köra M till sjukhuset så det var inte så kul. Men snart ska jag till skolan sedan blir det basket, som vanligt. PUSS!

15/3 OUTFIT


MEAN DISNEY GIRLS

 

CAN YOU FEEL THE LOVE TONIGHT

HEEEJ!
 

Sitter och spelar gitarr men det låter inte så bra, för den behövs stämmas och jag suger på att stämma gitarrer! Får kanske be Marisas kille, han är bra på sånt...men aja som om ni bryr er. Ska snart lägga mig och läsa min bok, ska ha skrivet en läslogg om den till på tisdag så bör skynda lite.

INSPIRATION


WHY DO I HAVE TO LOVE

HEJ!
 

Då har man kommit hem från skolan, har vart en bra dag med mycket skratt. Att skriva låt gick väll sådär idag jag har typ inte kommit nån vart, men snart ska jag till basketen så knaske kommer på något mer att skriva efter det! Men nu ska jag spela piano och gitarr och sjunga såklart (Y)

I LOVING YOU&YOU

GODMORGON!
 

Då sitter man framför datorn igen och ska snart iväg till skolan. Först har vi spnaska och den idrott, sista lektionen är elvens val. Jag har kör då, vet att det låter töntigt men man får sjunga och spela vad man vill, och jag älskar ju att sjunga. Men idag måste jag skriva på min, Vickans, Lisas och Fridas låt! Vi ses innan basketen!
 

14/3 OUTIFT


BORN TO BE OLDER

HEJ!
 

Hann inte blogga imorse tyvärr, men nu har skolan slutat och jag har ätit ska snart spela lite gitarr, plugga och träna. Hoppas på att pappa vill springa senare. 
Haha "råkade" sno Richards keps

13/3 OUTFIT


VINST: DECUBAL PRODUKTER


YOU GOT THAT SMILE

GOOKVÄLL!
 

Har precis ätit, och nu blir det plugg plus TV! Träningen gick bra, men kunnde pushat mer så gör det nästa gång (Y) Jag hade fått ett stort packet i posten idag eftersom jag har vunnit en tävling i FRIDA tidningen, bilder kommer snart! 

BEFORE I DIE


12/3 OUTFIT


BUT IF MY FRIENDS ASK ME WHERE YOU ARE I'M GONNA SAY...

...SHE WENT DOWN IN THE AIR PLANE...
 

Haha, har alla det bra? Denna dagen har gått såååå segt, men snart är det basket så det blir funny! Men först måste man plugga, som vanligt fattar inte varför vi har läxor? Okej vi har inte så mycket läxor denna veckan då men ändå...hehe. Jag har fått reda på vart jag ska praoa, det är på en resturang som heter "Ristorante Napoletano" fick grymma tider 10.00-16.00! Dags att plugga nu, hej då!

På värden? #Ego?

Ni förstår om ni kollar hahah!


BOOST


PANCAKES

HII!
 

Sitter och kollar på Ullared nu och snart börjar 2½män! Träningen gick bra, det är altid kul att vara med laget. Imon blir det skola igen...och basket! Aja herrå!

SOFT DAY

CHING CHONG!
 
Ska snart dra iväg till basketen, skönt att få träna lite. Idag har jag bara slappat, pluggat, gjort pnnkakor till ikväll och tittat på film. Skönt att ha såna dagar ibland. 
Gammal bild!

SHINE BRIGHT

HEJ!
 

Ligger just nu i soffan och kollar på Friends, älskar den serien. Efter som vi har studiedag idag så blir det nog många avsnitt, hehe! Men måste plugga oxå eftersom det inte blev så mycket plugg igår, och sen ska jag nog vara med en kompiz. Basket ikväll oxå (Y)
 

11/3 OUTFIT

 

COLLAGE


GRANDPA

Nu är vi hos Mormor och Morfar, vi förlorade matchen men spelade bra. Nu blir det snart mat sen plugg!


10/3 OUTFIT


DAGENS PLANER

TJABA!
 

Detta blir ett snabbt inlägg för jag ska åka till basket matchen om 1 min! Sedan ska vi på morfars kalas, måste plugga oxå så hoppas inte kusinerna stör för mycke <3

GOD MORRON

GODMORGON!
 

Har precis vaknat, och ska snart fixa frukost till mamma och pappa, så blir dom glada. 
Gammal bild!

MELODIFESTIVALEN

Nu taggar vi Mello final!
Jag tippar...
1:a Ulrik Munther
2:a Anton Ewald
3:a Yohio

CLOTHES


SHOPPING

HEJSAN!
 

Matchen gick jätte bra vi vann med typ 71-25 tror jag det var, och imon blir det match igen. Efter matchen blev det lite ändrade planer, jag åkte till frölunda torg, och kollade eftersom mamma jobbade där idag. Jag köpte strumpor och min efterlängtade skate skor! Nu ska jag duscha och sedan ska jag och Ida göra nåt!

MATCH

HELLU!
 

Har alla sovit gött? Det har jag och nu är jag jätte taggad för snart ska vi spela match mot Borås. Vi har både vunnit och förlorat mot dom, och idag håller vi tummarna för att vi vinner. Efter matchen ska jag fråga pappa om vi kan åka till Media Markt för dom har en billig system kamera. Hoppas på att kunna vara med en kompis sedan. 
Saknar sommaren!

CHILL KVÄLL

TJENA!
 
Just nu är jag hos Ida, vi har vart ute och tat kort och fixat min header. Vi har typ skrattat hela tiden och pratat!
Fick veta att jag inte behövde veta vart jag ska praoa fören på tisdag så det är chill, när jag kommer hem ska jag äta sen blir det nog en film.
Grattis till dig Vickan oxå, 15år nu <3

SKOLA NURÅ!

GODMORRON!
 

Nu bär det av till skolan, as usual. Sedan ska jag fixa prao plats och kanske vara med en köömpiz!

8/3 OUTFIT


DON'T JUDGE ME

HELLO!
 
Ligger just nu i sängen och lyssnar på Chris Brown, så j*vla bra. Måste hitta en praktikplats, skulle ha fixat det till imon men det gick ju inte så bra...får väl bli på mitt gamla dagis igen. Men iaf resten av kvällen kommer gå åt till att sjunga, skriva lite på min låt (hehe) och läsa, chill asså! 
Sov Gött!
Köpte detta armbandet igår på "Accessoar kompaniet" för 35kr!

I JUST LOVE THE GAME


BACK ON TRACK

HEJSAN!
 

Nu äntligen är min bloggpaus över, saknade verkligen bloggen. Denna gången kör vi med mycket uppdaterning och inga pauser! Snart bär det av mot skolan och sedan basket men vi ses innan det.
Nu när våren äntligen kommit, står det i tidningen att det kankse ska snöa nästa vecka! (WHAT?!)
Hoppas verkligen inte det, för jag vill ha sommar!
 
 
 
 

7/3 OUTFIT