SLUTAR BLOGGA

Detta blir det sista inlägget för nu slutar jag blogga men har ni tur kommer jag tbx nån gång :)

NU:TRÄNING


HAIR STILE


18/1 OUTFIT


NATTI NATTI

HII!
 

Sitter i min säng och sjunger samtidigt som jag pluggar, haha duktig jag är. Idag har vart ganska kul men på träningen stukade Sofie foten så det var inte så kul. Jag ska nog göra detta till en bild-blogg för det är ändå ingen som läser och det är tråkigt att bara sitta och skriva!

CLOTHES


SCHOOL TIME

TJOBRE
 

Har ni sovit gött? Hoppas det, vi börjar 09.10 idag med Spanska sen blir det Idrott. Men jag får bara vara med lite för jag har ont i min nacke, för när jag skulle stå på händer blev det lite mycket fart så jag hamna på nacken (haha typical) Sen blir det basket efter skolan och så vila framför tv:n

17/1 OUTFIT


GOOD NIGHT


YOU AND ME 4-EVER

GODMORGON
 

Snart bär det av till skolan som vanligt men först lite bus med Fläckis. Vi börjar med svenska idag och vi ska prata om "reklam" Efter skolan knaske det blir nån kompis sen ut och springa! Vi har typ inga läxor så det är jätte skönt,! Imåndags på Idrotten skulle vi stå på händer (vilket jag inte kan) så jag hamnade på nacken därför har jag jätte ont nu, typical me asså!
 

16/1 OUTFIT


I DON'T FEEL LIKE DOING ANYTHING

GODMORGON
 

Detta blir ett snabbt inlägg för måste gå till skolan om 1min!!! Efter skolan blir det basket och sen åker jag ochmamma till Helena. Men jag försöker skriva innan basketen.

15/1 OUTFIT


NO TIME NO AIR

HEEEJ!
 

Har tyvärr inte hunnit blogga idag för det första, det var första Måndagen på läääänge! För det andra slutade vi kvart i 4 så jag hann bara hem lämna lite saker och sen till träningen. Så det var lite stressigt men det är väll alla måndagar? Första dagen på veckan liksom. Ska snart göra mig iordning för att sova men först blir det mys framför tv:n
Bild från landet!

NAMNSDAGSPRESENTER


ME AND SNOW THAT'S LOVE


FUN LIFE

HELUU!!

Känner att jag har väldigt kul sitter med min "alike" app och gör absolut inget kul. Har iaf målat naglarna och måste snart göra läxa (bäh) aja see ya!

 


I WANNA HEAR YOUR VOICE

YOU SAY YOUR JUST A FRIEND!
 

Sitter och lyssnar på Austin Mahone just nu (as usual) Emilia kommer om några minuter så ska skynda mig ut och ta lite bilder innan, så får vi se vad vi hittar på. Vill bara lyssna på Austin, ta kort och träna, men får fortfarande inte träna!! Aja nu ska jag inte sitta och tråka ut er!
Bild från i fredags!

13/1 OUTFIT


YOUR JUST WHAT I NEED

HEJ!
 

Idag har allt vart chill, jag har lyssnat på musik, sjungt och typ pysslat. Sen kom min granne och vi pratade typ en timme så har vi precis ätit och nu blir det i pyjamasen och titta på film i min varma säng! LOVE IT♥ 
Om någon vet nåt om Austin Mahone så får ni gärna skriva det ni vet i en kommentar! Aja, får se om jag hittar nån bra film nu.

BOOST

 

BEFORE I DIE


I WANNA BE A STAR

GODFÖRMIDDAG?
 

Det blev en seg morgon, vaknade halv åtta och har gjort läxor, tagit kort, spelat gittar och ätit brunch på den tiden. Konstigt nog är jag ganska pigg men det är ju bra! Ska snart ut och ta kort och sen fixa en ny header plus att när jag kommer hem så blir det en bildbomb för detta är troligtvis den sista snön och sen kommer våren "kärlekens årstid" haha, längtar själv mest till sommaren!
 

12/1 OUTFIT


FLÄCKIS


I LOVE YOU WHEN YOU TEASE ME, BUT HATE YOU WHEN YOU SEDUCE ME

HEJ!
 
Då sitter man vid datorn med tv:n på och kollar på "Degrassi" som vanligt när man är helt slut, får ju inte träna basket idag men man kan göra lite styrketräning ist, så det ska jag göra nu! Ikväll ska vi till landet så det blir kul men måste plugga (bäääh) Men aja ska packa nu och så får vi se vad som händer.
Milkshake!!!

MAKEUP DESK


11/1 OUTFIT


WITH YOU WITH YOU OH GIRL

GOKVÄLL!
 

Jag fick inte tag på "Gossip Girl" tyvärr så får åka dit när jag har mer tid och kolla i andra affärer. Träningen gick ganska bra, jag har fått ont i mitt knä så det är ganska jobbigt att springa därför får jag inte träna imon (sadface)
Nu på kvälle har jag pluggat och "lekt" artist, hehe! Ska sova nu iaf så ses imon ♥

WE PLAY BASKETBALL

HELLU!
 

Ska snart åka väg till Frölunda Torg och köpa "Gossip Girl 4" Hehe! Men först blir det lite plugg för först gången i år, ska satsa på skolan iår och basketen som jag ska till efter Frölunda Trog. Men måste plugga nu!
 
 

IT´S 11:11 MAKE A WISH AND HOPE YOU COME TRUE

GODMORGON!
 

Som ni ser är jag tbx på bloggen, men hinner inte blogga så mycket, för jag ska rusa till skolan nu! Ikväll blir det basket men vi ses innan det!
 

10/1 OUTFIT