BACK TO SCHOOL!

GODMORGON!
 

Har inte vart så bra uppdatering men det är för det är så tråkigt att blogga från mobilen hela tiden. Nu ska jag skynda mig till skolan och sen blir det träning, vi har fått en ny coach och han är jätte bra :) 

6/11 OUTFIT


MISS YOU

HEEEJ!!

Nu sitter vi framför tv:n jag väntar på att "pappa på burk" ska börja, den verkar jätte bra. Idag har vi handlat och vart på julmarknad, vi var också tände ljus för farfar! Han dog när jag låg i mammas mage av cancer :( När vi kom hem fick jag ont i huvudet och har det fortfarande.
Här är en bild från när jag och mamma var på shopping runda!


1D I XFACTOR

HEHU!

Sitter och tittar på Xfactor nu, min farbror och Catherine är här men dom äter och jag kan ju inte missa 1D så jag äter i tv-rummet med Fläckis!


HOS FARMOR

HELLU!

Nu är vi hos farmor, vi har ätit lite gött. Jag tittar på tv nu men snart ska jag och mamma till stan tror jag och sen kommer min farbror!


NORRKÖPING

HEJ!!

Nu sitter jag i bilen påväg till min farmor i Norrköping! Jag tittar på gossipgirl och äter giflar


2/10 OUTFIT


HAPPY HALLOWEEN

HEEJ!
 

Hade ni en bra Halloween igår? Det hade jag, men det var många som backa ur men det var kul. Först när jag kom hem från badet gick jag till Mikaela så sminkade hon mig sen fick jag äta och så på en kvart, sen sprang jag och Ida och mötte Laura och hennes lille-bror. Vi fick jätte mycket godis och sen tittade vi på "Paranormal 1" den var ganska tråkig i början men sen blev den jätte läskig och det var jätte svårt att somna. 
Nu blir det plugg och sen träning!

1/11 OUTFIT